Vilka är vi?

 Här på funkardittforetag.se har vi ett kollektivt genomsnitt på 10 års erfarenhet i branschen. Vi är två personer som kommit från väldigt skilda linjer i livet för att sedan finna vår sanna passion i konsulttjänsten. FDF har existerat sedan tidigt 2014, även om våra respektive personliga erfarenheter sträcker sig avsevärt längre. Vi arbetar till hundra procent digitalt men för den nyfikne kan vi skvallra om att vi håller till i den mysiga kustorten Mönsterås i Småland.

Så vilka är vi som personer?

Cecilia Björk

cr-money-ah-lending-money-09-15Efter utbildning till ekonom i slutet på åttiotalet har jag sakta men säkert glidit närmare och närmare konsultjobbet jag sitter på idag. Det började som ett nästan överdrivet engagemang på mötena för att sedan helt övergå till att analysera vad som kunde förbättras. Efter några år som dedikerad marknadsanalytiker hos flertalet företag bestämde jag mig för att slå mig samman med min långtida vän Bill och starta eget, vilket tidigare gick under namnet BC-Konsult men sedan bytte namn i och med att vi flyttade över till en digital plattform. 

Bill Gottfridsson

band-equipmentVad som började som en ingenjörsutbildning för snart tjugo år sedan slutade som en teamleaderposition som varade så länge att jag en dag insett att jag kunde mer om lagarbete än om ingenjörskonst. Efter lite kompletterande utbildning på området arbetade jag professionellt med det tills den dagen Cecilia kom med förslaget att vi borde starta eget istället. Sagt och gjort, för här är vi.